Sierbestrating groenlo lichtenvoorde winterswijk | BPG Overkamp

Sierbestrating Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk

  • Een groot aanbod aan verschillende soorten en maten sierbestrating
  • Een prachtige showtuin met verschillende tuinopstellingen
  • Sierbestrating die voldoet aan de laatste trends op tuingebied
  • Voor elke stijl en tuin de mooiste sierbestrating op voorraad
  • Voor bedrijven en particulieren

Maak uw tuin helemaal af met sierbestrating op de oprit, voor het terras of voor een mooi looppad. Voor sierbestrating in Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk moet u bij BPG Overkamp Meddo zijn. Wij leveren al decennia lang sierbestratingsmaterialen in de vorm van tuintegels en natuursteen. Ervaar het zelf en kom de uitgebreide mogelijkheden bekijken in onze prachtige showtuin met verschillende tuinopstellingen. Dé plek om inspiratie op te doen.

Verschillende soorten sierbestrating Winterswijk, Lichtenvoorde en Groenlo

Over de inrichting van de tuin wordt altijd erg gemakkelijk gedaan. Maar wist u dat de inrichting van een tuin al net zo persoonlijk is als de inrichting van een woning? En sierbestrating vormt een groot onderdeel van uw tuininrichting. Voor verschillende soorten sierbestrating in Lichtenvoorde, sierbestrating in Groenlo en sierbestrating in Winterswijk bent u bij BPG Overkamp Meddo aan het juiste adres.

Sierbestrating groenlo lichtenvoorde winterswijk

Sierbestrating groenlo lichtenvoorde winterswijk

Welke vorm van sierbestrating in uw tuin het meest geschikt is, is afhankelijk van de stijl en een kwestie van smaak. Worden het moderne, grote tuintegels met strakke lijnen of gaat uw voorkeur juist uit naar romantische grindpaadjes? Waaltjes geven een klassieke, tijdloze uitstraling en zijn eenvoudig in gebruik. Praktisch gezien is siersplit een slimme keuze, omdat dit hoekig is en daardoor een redelijk stabiele ondergrond geeft. Siergrind is ronder, omdat het uit rivieren komt en de stenen gladgeschuurd zijn. U leest het al: de mogelijkheden voor sierbestrating zijn eindeloos.

Veel meer dan alleen sierbestrating

Voor uw tuin heeft u nog veel meer nodig dan alleen sierbestrating in Winterswijk, Lichtenvoorde of Groenlo. Bij ons kunt u ook terecht voor tuinhout, beschermingsmiddelen, kunstgras, sfeerverlichting, hout- en plaatmaterialen en elektra. Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor een passend advies. Wij helpen u graag met zoeken naar een oplossing voor uw tuinprobleem.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0543 56 95 61 of kom langs in de winkel.