Wensen voor nieuw sanitair in Lichtenvoorde of Groenlo?

Sanitair

Mooi design en scherpe prijs bij Overkamp Meddo

Voor gebruiksgemak en een mooi ontwerp in sanitair gaat u naar Overkamp Meddo. Professionele bouwers en zelfbouwers uit Lichtenvoorde of Groenlo komen voor nieuw sanitair naar Overkamp Meddo in Winterswijk-Meddo. In onze vestiging vindt u een grote sortering tegels en sanitair. Kijk op de website naar de gebruiksmogelijkheden en tips om bijvoorbeeld keramische tegels zelf te plaatsen.

Trends in aanschaf nieuw sanitair in Groenlo of Lichtenvoorde

Bij Overkamp Meddo wordt veel sanitair aangeschaft. Klanten uit de regio zoals uit Groenlo of Lichtenvoorde kiezen voor sanitair welke voldoet aan vele eisen. De trends die wij zien zijn:

* designkranen die water besparen in verband met het milieu

* de badkamer wordt wellness ruimte om tot rust te komen

* comfortabel sanitair

* inloopdouche die praktisch is in onderhoud

* combinatie van hand- en regendouche

* weinig fel kleurgebruik, hooguit in accenten

* veel gebruik van wit, zwart en natureltinten

Voor sanitair van A tot Z; kom langs bij Overkamp Meddo!

Kom langs bij Overkamp Meddo in Winterwijk-Meddo voor tegels en sanitair. Onze medewerkers adviseren u graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden. Zij staan u graag te woord en vertellen u graag over aanbiedingen, materialen en levertijden. Bel of mail ons bij specifieke vragen, zodat wij u snel kunnen helpen met een passende oplossing. Maak van uw badkamer een plek om u prettig te voelen en ga over op badkamerrenovatie tegen een scherpe prijs.