Hout nodig in Winterswijk of Lichtenvoorde?

bouwmaterialen en tuinhout

Overkamp Meddo biedt de vakman hout voor binnen en buiten

Hout is een natuurproduct wat als bouwmateriaal enorm veel mogelijkheden kent. Het is op vele manieren toepasbaar ook in uw woning in Winterswijk en Lichtenvoorde. Hout geeft elk interieur een warme sfeer en de vakman zal zowel professioneel als voor eigen gebruik, hout veelvuldig toepassen in woningen. Vloeren, trappen en meubels in ons interieur zijn vaak van hout, maar ook buiten kunnen we niet zonder dit natuurproduct. Daarom leveren wij, sinds 1830, vele soorten hout die u zeer divers kunt afwerken. U kunt hout in de lak, olie of was zetten, of beitsen of impregneren. Dat kan transparant, dekkend, UV-werend of waterafstotend. Al deze factoren bepalen hoe het hout er uiteindelijk uit komt te zien. Als u wat hulp nodig heeft, kunt u op de website meer informatie vinden zoals klustips en voorbeelden van verwerkt hout.

Het gebruik van hout voor uw huis in Winterswijk of Lichtenvoorde

De vakman in Lichtenvoorde of Winterswijk vindt bij Overkamp Meddo het juiste hout voor allerlei toepassingen. Zowel in nieuwbouw als renovatie wordt hout veel gebruikt. U kunt bij ons terecht voor de koop van geschikt hout voor:

  • vloeren
  • deuren
  • ramen
  • kozijnen
  • omheining
  • speeltoestellen
  • dakconstructies

Voor alle soorten hout naar Overkamp Meddo!

Kom langs bij de houthal van Overkamp Meddo voor hout- en plaat materialen. Voordat u langskomt kunt u uw vragen ook telefonisch of per email stellen. Wij reageren snel, zodat u snel aan de slag kunt. Ook als u tijdens het bouwen op problemen ondervindt, kunt u bellen of mailen. Wij zoeken graag met u naar een oplossing en delen graag onze ervaring.