Bouwmaterialen groenlo lichtenvoorde winterswijk | BPG Overkamp

Bouwmaterialen Groenlo – Lichtenvoorde – Winterswijk

 

  • Voor elke specialist de juiste bouwmaterialen en gereedschappen
  • Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren
  • Een grote, moderne en ruime bouwmarkt
  • Kwalitatief hoogstaande producten tegen zeer scherpe prijzen
  • A-merken en een eigen merk

 

Of u nu gaat bouwen, verbouwen of renoveren: voor al uw bouwmaterialen in Groenlo, bouwmaterialen in Lichtenvoorde en bouwmaterialen in Winterswijk bent u bij BPG Overkamp Meddo aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bouwmaterialen is zowel geschikt voor de professionele als voor de particuliere bouwer. De juiste kwaliteit gips, lijm en isolatiemateriaal: het is hier altijd op voorraad. Ook zand, cement, kalk, stenen, vloeren, daken: alles van de fundering tot de nokvorst is bij ons verkrijgbaar.

Bouwmaterialen Groenlo Lichtenvoorde Winterswijk voor een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden onze bouwmaterialen in Groenlo, Winterswijk en Lichtenvoorde aan tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sinds 2012 zijn wij lid van de BPG-groep om voordelig in te kunnen kopen en ook voor u aantrekkelijke prijzen te kunnen hanteren. Sinds 1830 zijn wij geworteld in Winterswijk-Meddo. Hierdoor weten zowel professionele bouwers als zelfbouwers uit de regio ons uitstekend te vinden.

Constructiehout kan vlot op maat worden gezaagd, zodat de professionele bouwer er meteen mee aan de slag kan. Bouwmaterialen die particulieren doorgaans zelf uitkiezen bij ons in Winterswijk zoals vloeren, badkamers en tuintegels zijn overzichtelijk tentoongesteld in de showroom en de showtuin buiten. Hierdoor kunt u zichzelf rustig oriënteren en laten adviseren door onze ervaren medewerkers.

Diverse bouw- en afbouwmaterialen voor uw pand of woning

U vindt bij ons diverse afbouw- en bouwmaterialen voor uw pand of woning in Lichtenvoorde, Groenlo of Winterswijk. Bouwmaterialen voor het realiseren van elke nieuwbouw, renovatie of verbouwing. Bij ons kunt u onder andere terecht voor gereedschappen, hout, funderingen, vloeren, deuren, tegels en sanitair. Kom voor bouwmaterialen van A tot Z naar BPG in Winterswijk.

Heeft u vragen over onze aanbiedingen, materialen of leveringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn te bereiken via 0543 56 95 61 of kom langs in de winkel.